Brandtätning Stockholm

Publicerat av admin den

BrandtätningBCN Brandtätningtm ger dig en flexibel tätning som är lätt att komplettera. Den är uppbyggd med en stenullsskiva som beläggs med en flexibel färg och armeras av en väv. Detta skapar en gastät brandtätning som tål rörelser i tex. rörstråk och runt ventilationskanaler. BCN Brandtätning är också testad på bl.a hotell och industrier som ljudtätning med mycket goda resultat, vilket resulterat i att man har valt denna tätningsmetod istället för dyra ljudtätningar, och samtidigt fått brandklassade väggar i Ei60-Ei120.
BCN Brandtätning är också testad för tryck upp till 1100Pa och fungerar bra tack vare sin flexibilitet och vidhäftning på konstruktionen.
Med en god egenkontroll och dokumentation har vi levererat 10 000-tals Brandtätningar med detta system och det är mycket sällan vi utfärdar avvikelserapport för att vi ej kunnat utföra brandtätningen för att det är för svårt, dessa kan vi räkna på en hand sedan 1983.
Vi levererar hållbara tätningar och är mer flexibla tack vare BCN Brandtätning. Varför inte testa? Ring oss på 08-712 48 00