Brandtätning Takfot

Publicerat av admin den

Brandsäker takfot / Brandskydd Takfot

Vi kan med stor glädje annonsera att vi numera är återförsäljare av TENMAT(tm) och den unika lösningen med brandskydd av takfot.
Från 1 Juli 2014 är det nya regler som gäller med BBR, och dessa är tvingande, vilket inte många vet. Eftersom vi kontinuerligt går kurser i byggande och brandskydd så finns det många tillfällen där vi verkligen kan hjälpa till att lösa problem och utmaningar på byggprojekten vi är på.
Capitol Hotell i Årsta var ett bra exempel, där vi tillsammans med brandkonsulten förverkligade BBR-kraven och gjorde en brandsäker takfot.

Svårigheten är att få till en luftning av taket som även uppfyller BBRs krav, det ska alltså kunna luftas men samtidigt inte släppa in eldsflammor vid händelse av en brand. Med erfarenhet av att brandskydda takfot har vi nu hittat ett mycket effektivt sätt, både tidsmässigt och kostnadsmässigt, att brandskydda takfoten på alla sorters fastigheter.

Luftningar av fasader skall också vara uppförda på ett sätt som inte gynnar spridning av branden i fasaden. även här har vi alltså numera en testad och godkänd lösning.

Vill du veta mer om Brandskydd av Takfot? Ring oss! 08-712 48 00

Lär dig mer om Brandskydd av takfot: http://youtu.be/jRfheRBUwP0

 

 

Kategorier: Brandtätning