Jobba hos oss

Brandskyddsmontör / Brandtätare

JM-monoliten-telefonplan  Skärmavbild 2017-01-18 kl. 16.02.58

close-up-fsp1

Brandtätarna är varumärket som vi i företaget BCN Stockholm AB profilerar oss med.
Vi utför tjänster inom passivt brandskydd av fastigheter. BCN Stockholm AB är i grunden ett familjeföretag som startade sin verksamhet redan 1984, då vi bland de första på marknaden tog fram ett eget brandtätningssystem. Vi är idag ett ungt gäng montörer med höga ambitioner om att vårt kund- och servicefokus skall genomsyra verksamheten tillsammans med vårt miljö- och kvalitetsarbete som vi kontinuerligt arbetar med. Vi är certifierade i ISO 9001 & ISO 14001.

Kontor och lager finns i Tyresö där vi har våra möten och hämtar material. Oftast är vi ute på plats hos något av våra årliga 120 projekt runt om i Stockholmsområdet. Vi har även en del rikstäckande kunder som ger oss förtroendet att besöka deras fastigheter runt om i landet, såsom Helsingborg, Göteborg, Karlstad, Norrköping, Sandviken, Sundsvall och Luleå, ja i stort sett hela Sverige.

Vi kommer under 2017 att göra ett stort lyft med en ny typ av system att arbeta med. Vi ser engagemang och nytänkande i kombination med en bra företagskultur och teamkänsla som en bra grund att stå på vilket ger företaget möjlighet att utvecklas och expandera. 

Just nu söker vi montörer/brandtätare som kan ge vårt team ytterligare förstärkning inför årets stora satsning.

 

Arbetsbeskrivning

Brandskyddsmontören/Brandtätaren identifierar, installerar och dokumenterar passivt brandskydd i fastigheter. Till exempel montering av olika typer av brandskyddsprodukter där genomföringar av VVS, El eller ventilation skett igenom en brandklassad vägg.
Arbetsledning sker med hjälp av kollegor i företaget och för vissa projekt blir man själv ansvarig för planering, montage och dokumentation.
Brandtätning är ett lagkrav och vi har därför mycket höga krav på att all montering sker enligt typgodkännanden, anvisningar i brandskyddsdokumentationer och testresultat. Det är därför lika stor vikt på det faktiska arbetet med att täta hål som att säkerställa att dokumentationen är till fullo godkänd och utförd.

Som montör ansvarar du för att:

  • Planera kommande och pågående projekt
  • Hålla löpande kontakt med kollegor och kunder
  • Planera materialåtgång
  • Ha koll på tidplaner
  • Sammanställa egenkontroll för projekten
  • Medverka på vissa byggmöten och besiktningar
  • Ha koll på tidsåtgång och avtalade kriterier för projektet.
  • Bedöma om extra resurser krävs för ditt projekt

Du får också ett par viktiga punkter att kontrollera inom den interna verksamheten vilket ligger till grund för vår ISO certifiering för kvalitet och miljö. Detta ingår i dina ordinarie arbetsuppgifter och för det avsätts varje månad tid i din planering.

Arbetets omfattning

100% Heltid

Kvalifikationer

Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.
Du behöver ha ett eget driv och kunna arbeta metodiskt och noggrant på egen hand men samtidigt kunna anpassa dig till ett större arbetslag vid resurskrävande arbeten och arbetstoppar inför slutbesiktningar. Kunskaper och erfarenheter om byggbranschen är meriterande samt om du jobbat inom bygg, måleri, VVS eller liknande. Ställningsutbildning, liftkort och liknande utbildningar som har tydliga kopplingar till entreprenad och byggbransch är också fördelar. Du behöver också vara lösningsinriktad med ett driv att färdigställa arbetsuppgifter. Mycket viktigt är också att du har kundfokus och är serviceinriktad då du kommer att vara kontaktytan mellan företaget och kunden.

Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, ålder, sexuell läggning, funktionsnedsättning, eller etnisk och religiös tillhörighet.

Är du intresserad?

Hör av dig till oss på info@brandtatarna.se eller tfn: 08-712 48 00